Verhalen

Angst voor seks een maatje meer naakt

Zondag 8st, Augustus 2017 10:45:53 Am
[BANCHOR] debonairblog xvideos
Stuur een gratis bericht
naar ronvalent13
Offline
ronvalent13
  • 38 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Klosterburen, Netherlands
  • Telugu(Beginner), Engels(Beginner), Hindi(Beginner)
  • Decorateur, Meteoroloog
  • ID: 5528996419
  • Vrienden: Thorinbur, derby_dog, , Maxilicious_Noo
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 161 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Katie
Profiel bekijken: / 9511
Nummer: / +312973-483-54

Beschrijving:

Schrijf maar een keer een stukje over feminisme inderdaad. Ik heb zelf flink wat feminisme van begin en halverwege de jaren 90 meegemaakt, en ik kreeg er een enorm verwrongen vrouwbeeld van.

Kijken naar een vrouw was slecht, geil naar haar kijken stond gelijk aan aanranding en zo ongeveer elke vorm van aanraken was dat ook, behalve misschien een hand geven mits je erop lette dat je er niet geil van werd. De beste manier om een vrouw te respecteren, zo werd mij geleerd, was haar te zijn als een volkomen asexueel wezen tenzij ze zelf duidelijk aangaf dat ze per se toenadering wilde, en daarop ingaan kon al verkeerd zijn ook al gaf ze het zelf aan.

Ze moest tenslotte ook tegen zichzelf in bescherming worden genomen, het arme, zwakke en kwetsbare wezen Op latere leeftijd heeft dit me veel problemen gebracht, omdat ik geen idee had hoe je nou met vrouwen moest omgaan en wat je dan wel moest doen.

Ik heb dat op een hele harde manier moeten leren en kwetsbare jongens trekken aandachtsgeile meisjes aan die daar gemakkelijk gebruik van kunnen maken.

Veel meisjes zijn voortdurend op zoek naar erkenning en dat krijg je van zo'n verknipte jongen heel gemakkelijk, ook als ze niets terugkrijgen. Het feit dat ze met een meisje om konden gaan was al heel wat voor ze. Ook vrouwen die zich graag lieten neerleggen voor aandacht merkten al snel dat dat helemaal niet nodig was, als je de versleten jongens maar snel kon omruilen. Sex werd voor hun dan meer een breekijzer voor als het echt nodig was, om een jongen aan zich te kunnen binden of zowaar zelfs als ze er gewoon zin in hadden.

Veel van dat feminisme is achterhaald, en ook heel veel vrouwen konden zich daar helemaal niet in vinden. Maar zie je die erfenis wel eens terug bij mannen van halverwege de 30?

Hebben die vaak een verwrongen vrouwbeeld net als bijvoorbeeld streng Christelijk opgevoede mannen? Het is zo fucking waar, Zon. Je zet je vinger weer precies op de zere plek. Ik kan me zo verbazen dat je telkens weer met zo'n topic komt dat echt de spijker op z'n kop slaat.

Ik kon niet eens binnen een maand een tweede ingezonden blog sturen, en jij doet dit gewoon telkens wekelijks.

Ik heb echt veel respect voor je. Geweldig stuk. Echt waar. Mijn complimenten. Met dit artikel sla je de spijker op z'n kop. Ik neem me voor om dit stukje voorlopig iedere dag te herlezen. Er staan zoveel wijsheden in. Beste Zondares, Wat je schrijft is heel herkenbaar. Toen ik de eerste keer bij mijn vriendin kwam als klant, voelde ik ook alsof ik mijn onschuld verloor.

Ik was nu inderdaad een hoerenloper. Heel herkenbaar. Verder herken ik ook inderdaad de vele fetisjen die mensen hebben van mijn vriendin. De gekste dingen komt ze tegen, gelukkig kunnen we er vaak om lachen. Mijn eerste reactie was: dit is niet waar. Maar ik zie het toch wel. Mijn tweede reactie was: dit gaat niet over mij. Maar ik begin daar ook aan te twijfelen. Ik ga de rest van je blog ook maar lezen. Dit had ik nog nooit zo bekeken. Maar het is een feest van herkenning.

Ik vind het heel tof van je dat je er zo iets moois van maakt. Ook heel leerzaam voor deze collega! Inmiddels wat sekswerkers bezocht en 1 van de dingen die opvalt is hun grenzeloze ontspannenheid met seks en naaktheid.

Seks is gewoon slijm, kwijl, zweet, klam en dierlijk. Een hoer interesseert het echt niets of je klaarkomt, of dat ie slap is etc etc. Ze zal over het algemeen wel haar best doen je te helpen. Jij levert namelijk geld en zij een dienst.

Laatst neukte ik een meisje, gewoon snelle raamseks. Zegt ze na een minuutje of Ja ok, zei ik neukend, je krijgt t zo. Blijkbaar vetrouwde ze me. Uiteindelijk kwam ik klaar. Het was buiten tropisch warm en in het kamertje nog warmer. We waren beiden klets- en kletsnat van het zweet en moe. Zij maakte mij een beetje droog en ik haar. Toen ik me aankleedde, en we een minuutje nakletstte, zei ze opeens, je lijkt wel een seksmachine.

Ik vond dat niet echt een compliment en ik zei adrem, 'en jij lijkt wel een parkeermeter'. Ze moest daar erg om lachen en ze zat er absoluut niet mee, integendeel zelfs. Ik vertel dit verhaaltje omdat ik het wel een voorbeeld vind van die ontspannenheid.

Ze ziet de grap er van in en ik ook. Zij is een beetje denigrerend naar mij en ik een beetje naar haar en toch blijft het leuk, sterker nog het is gewoon lachen. Seksmachines en Parkeermeters het leven wordt gewoon 30 minuten lang even heel eenvoudig. De 1 een seksmachine en de ander een parkeermeter. Heerlijk toch. Dit kan soms zo lopen, mits, heel belangrijk, je het basis respect voor elkaar niet verliest en dit ook bij elkaar aanvoelt.

Ontzettend goed geschreven en er zit veel in, maar geldt het echt voor iedereen? Wat als je intimiteit echt niet kunt loskoppelen van kwetsbaarheid? Is angst voor seks dan wel legitiem? Bij mij is overgave een voorwaarde om van seks te kunnen genieten. Anders voelt het als een saaie fitnessoefening waar ik verder geestelijk niet zo bij betrokken ben.

Die overgave zorgt niet alleen voor fantastische seks, maar maakt helaas ook dat ik me even heel kwetsbaar voel, alsof een vent me met enkel woorden zou kunnen breken. Dat is eng, daarom kan ik eigenlijk alleen seks hebben met mannen waarvan ik het gevoel heb dat ze betrouwbaar, lief en een beetje geduldig zijn. Tuurlijk, ik baal er soms enorm van dat ik niet gewoon eens een lekkere one-night-stand zou kunnen beleven tijdens een irritante dry spell, maar ik heb niet de indruk dat ik iets kan veranderen aan de manier waarop ik seks beleef.

Of kan dat wel? Toen ik een praatje maakte met een dvp zei ze dat er geen nederlandse meisjes op de wallen werkten. Klopt dit? Hoi Zondares, ik zou graag ontmaagd worden door een dvp in Amsterdam. Op wat voor dvp kan ik het beste afgaan en wat voor vrouwen kan ik beter mijden? Heb je hier nog tips voor?

Zondares, er is iemand op hookers. Je zou in werkelijkheid geen prostituee zijn. Ik denk dat hij een grapje maakt, maar klopt dit? Een tot nadenken stemmende column. Ik had niet deze diepgang verwacht van prostituees. Anoniem van 1 augustus Nee, dit klopt niet, er zijn wel degelijk Nederlandse dames actief op de Wallen, zowel overdag als 's nachts. Mijn vriendin kent er zelf twee, maar weet dat er meer Nederlandse meiden zijn.

Wellicht dat de dvp die jij gesproken hebt hier dus niet bekend mee was, maar ze zijn er dus wel degelijk. Anoniem 29 juli , dat stukje over feminisme is al een poosje in de maak. Het schiet nietzo op, maar het komt. Anoniem 30 juli , ja, als je het vanaf zo'n meisje bekijkt valt een hoop van de spanning toch eraf. Er zijn wel dingen die je raken als hoer, maar dat zijn niet de dingen die buitenstaanders verwachten.

Eekhoorn, iedereen kan intimiteit en kwetsbaarheid loskoppelen. Of praat je nooit met vriendinnen? Je kan het. Probeer het niet in één keer, maar maak jezelf langzaam vrij. Nederlandse meisjes moet je zoeken met een lampje. Ze zijn er vastwel, maar heel weinig.

Donkey, je bedoelt zeker bigdaddy? Die is een brompot die me nooit leuk heeft gevonden, en nadat hij foutzat met Perquin denkt hij nu even een scoop te hebben. Na het gedoe met "Erik" ga ik me daar niet meer over opwinden. Was het miljoen-schadevergoeding-meisje die Bulgaarse prostituee die bijna 1 miljoen schadevergoeding kreeg?

Rijpe vrouwen net wiked weasal

Van
ceeceethesweet

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl