Verhalen

Geile cuckold verhalen hoe lang kan een vrouw zonder seks

Woensdag 10st, Augustus 2018 1:8:17 Pm
[BANCHOR] geslacht japans
Stuur een gratis bericht
naar g4pilut
Offline
g4pilut
  • 28 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Audkerk, Netherlands
  • Bengalen(Vloeiend), Engels(Bekwaamheid), Marathi(Geavanceerd)
  • Programmeur, Programmeur
  • ID: 3913598312
  • Vrienden: mrspibbers2, philinukr, cmliulcc
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 168 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Jennifer
Profiel bekijken: / 6329
Nummer: / +312877-493-33

Beschrijving:

Weet je wat cuckold verhalen zijn? Dat is het precies het thema van de verhalen die je hier gaat lezen. Cuckolding is een term uit de mysterieuze wereld van sadomasochisme. Voor sommige een eenmalige kick en voor andere een levensstijl. De man heeft hierbij de onderdanige rol. Seksueel mag hij niks, terwijl de vrouw alle seksuele vrijheden heeft. De man mag dus niks met zijn lul.

Soms zelfs met een kuisheidsgordel om. Hoe kut is dat? Hier begrijpen wij heel goed dat dit juist een enorme kick kan zijn. Mannen én vrouwen worden geil van de machtsspel. Jij ook?

Lees snel deze verhalen, geschreven door echte mensen zoals jij. En oh ja… Laat je reactie achter en laat ons weten wat je van de verhalen vindt.

Veel plezier met cuckold verhalen! Lisa en Mark hadden het er al vaak over om eens een andere weg in te slaan in hun sexleven. Beiden waren ze er wel over uit dat het allemaal wel Voordat je dit kinky verhaal leest, willen we je laten weten dat dit deel 2 is.

Lees deel 1 van dit verhaal, zodat je precies weet wat zich Volgens het woordenboek is kuisheid terughoudendheid van seks of het ontbreken van seksuele verlangens.

Nou uhmmmmm…. Mijn leven als cuckold Door het leven gaan als cuckold. Je vrouw gaat vreemd terwijl je toekijkt. Ze wordt genomen door een neger. Je kan niks. Je moet blijven zitten. Ook al wil je wat doen, je KAN niks doen. Je hebt een slot om je lul. Je bent een cuckold en je vrouw is een cuckoldress. Je vindt het niet erg, want je wordt er alleen maar geiler van. Je lul staat op ontploffen. De aders in je lul zwellen op. Je lul staat op ontploffen, maar stijf worden… dat kan helaas niet.

Het slot om je lul zorgt ervoor dat het niet kan. Je bent genoodzaakt jezelf in bedwang te houden. Zelf op het werk zitten mannen met een slot om hun lul, terwijl de vrouw de sleutel en het gezag in handen heeft. Natuurlijk kan het ook alleen tijdens de seks, als een spel van seksuele uitstel van executie.

Lees hier verhalen over cuckolding, in milde en extreme vorm, en ontdek hoe het is om cuckold ress te zijn. Cuckold sexverhalen Weet je wat cuckold verhalen zijn?

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl