Verhalen

Lekkere sex verhalen ziggo erothiek nl

Zondag 3st, Augustus 2017 4:10:10 Pm
[BANCHOR] sexy houswifes
Stuur een gratis bericht
naar wiskers1789
Online
wiskers1789
  • 40 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Udenbos, Netherlands
  • Tamil(Mooi zo), Arab(Vloeiend)
  • Aanklager, Restaurateur
  • ID: 9971334578
  • Vrienden: uzytkownik78, wysibo, mzdeeva
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 172 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Lillian
Profiel bekijken: / 9259
Nummer: / +312662-415-62

Beschrijving:

Mijn vrouw is een geweldige vrouw, maar de eerste keer dat ik haar moeder zag wist ik, deze wil ik ook hebben. Haar moeder leek wel haar zus te zijn en was ook nog lekker sexy. Ze was inmiddels al 3 jaren weduwe en ondanks dat zag ze er gewoon op en top uit. Ja, ze is misschien een oude zak die jaren ouder is dan mij, maar als je kijkt naar de manier hoe ze zich kleed, dan geloof ik wel dat er meer achter die zogenaamde onschuld schuilt dan ze vaak prijsgeeft.

Op een dag vroeg mijn vrouw even bij haar moeder langs te gaan om iets voor haar op te halen, daar aangekomen kwam die vrouw in haar badjas de deur open maken.

Ze nodigde me binnen uit en vroeg me even in de keuken te wachten. Dus gehoorzaamde ik en al gauw kwam ze terug alleen in haar slipje, haar borsten waren opmerkelijk stevig en ze zag er echt goed uit. Ik raakte haar borsten aan en ze begon met mijn pik te spelen. Al gauw hurkte ze en begon mijn pik lekker te likken en te zuigen, ik kreunde van genot.

Het was toch zo heerlijk. Voor dat ik erg in had was ze al uitgekleed en ging ze op de keuken eiland met gespreide benen liggen en zichzelf vingeren. Ik hield het niet langer in en klom op haar en duwde mijn pik naar binnen.

Ze knikte en zei, nu snap ik waarom Cindy zo van je houd je weet je gereedschap te gebruiken. Ze maakte me wilder en wilder en al gauw kwam ik spuitend in haar klaar. Zo is onze relatie nog zeker 3 jaren door gegaan totdat Cindy er een dagje achter kwam.

Het was geen mooie dag, maar gelukkig heb ik genoten en mijn les geleerd, slapen met je schoon ouders brengt altijd wel de nodige stress met zich mee. Lekkere geile sex met schoonouder Erotische verhalen , Familie sexverhalen.

Heerlijk is dat, vanavond nog neuken met een geile jonge meid. Heb jij daar ook zo'n ontzettende zin in? Dan is Dates. Volgende verhaal Karin, een submissieve relatie. Vorig verhaal Sexdate in de woonkamer. Naturistenkamp Buiten sexverhalen , Erotische verhalen. Lees meer Dagdromen Erotische verhalen. Opvoeding Erotische verhalen , Familie sexverhalen , Groepsex, swinger en trio verhalen. Surfen Buiten sexverhalen , Erotische verhalen.

Facebook Twitter WhatsApp.

Sex verhalen belgie indianen schandalen

Van
tonyacarasiddhi

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl