Verhalen

Mijn vrouw wil geen seks meer sex verhalen belgie

Maandag 1st, Januari 2018 7:36:29 Pm
[BANCHOR] gemengde dudes
Stuur een gratis bericht
naar danielfreak92
Offline
danielfreak92
  • 40 jaar Vrouw, Leeuw
  • Gelin, Netherlands
  • Deutsch(Beginner), Urdu(Elementair)
  • Producent, Voedingsdeskundige, Advocaat
  • ID: 7281475591
  • Vrienden: ItSoChill, adamou
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 184 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Yvonne
Profiel bekijken: / 9511
Nummer: / +312228-932-93

Beschrijving:

Weinig dingen die kutter zijn dan een vriendin of vrouw die geen seks met je wil. Afgewezen worden in bed is verre van chill. Zeker wanneer je geen idee hebt waarom ze geen seks wil. Je gaat in deze blog leren wat de meest voorkomende oorzaken zijn en bovenal wat je er vandaag nog aan kan doen.

Wat vier lastige woorden zijn voor geen zin in seks. Ook bevinden volgens PhD psycholoog Robert Epstein 10 tot 20 procent van de getrouwde stellen zich in een seksloos huwelijk. Een huwelijk zonder seks is eentje waarbij er minder dan 10 keer per jaar van bil wordt gegaan.

Dit neemt natuurlijk niet weg dat je er iets aan wil doen. Talloze onderzoeken waaronder deze bewijzen keer op keer dat goede seks de relatie awesome maakt. Wat je in deze blog gaat leren zijn dus de belangrijkste redenen dat vrouwen weinig of geen seks willen en wat je er aan kan doen. Dit klinkt misschien hard. Maar wat ik er mee bedoel is dat er soms fysiek iets aan de hand is met een vrouw.

En wanneer er fysiek iets mankeert aan haar, dan wordt de kans groter dat ze onbewust de seks gaat afwijzen. Vaak weet je als vriend heel goed of er 'iets mis is' met je vriendin. Je weet welke medicatie ze gebruikt en je weet of ze haar poesje mooi vindt of niet. Vaak weet je of je vriendin lijdt aan een ziekte en daarom medicatie gebruikt of dat er iets mis is met het functioneren van haar vagina. Het hoeft helemaal niet in een seksuele context te gebeuren.

Je kan het prima tussendoor vragen. Zodra je weet wat er 'mis is met haar' of welke medicatie ze gebruikt kan je op Google opzoeken of dit een mogelijke reden is voor haar libido verlies. Ik weet dat je mij ziet als een superheld - en hoe volkomen terecht dat ook is - in dit geval kan je het aller beste een dokter vragen voor alternatieven en vervolgstappen.

Hierdoor zal ze zichzelf nooit echt laten gaan. Zorg dat ze zichzelf de mooiste vrouw van de wereld voelt. Een prinses. Zeg wanneer jullie in bed liggen dat haar lichaam iets geks met je doet. Stuur bloemen naar haar werk met een kaartje dat haar precies vertelt wat je mooi aan haar vindt.

Ik geef toe dat ze haar onzekerheden wat beter voor je zal verbergen dan de 'fysieke mankementen' maar ook hier geldt dat je het haar gewoon kan vragen. Wanneer ze je vertrouwt zal ze haar onzekerheden aan je vertellen. Toch is het verstandig om dit een klein beetje voorzichtig aan te pakken.

Door eerst met iets positiefs te beginnen en het daarna steeds meer richting haar onzekerheid werken, zal het subtiel aankomen. Ze zal daardoor ook minder snel zich aangevallen of beledigt voelen. Win-win voor iedereen. Ik durf te wedden dat als Doutzen Kroes voor je neus staat en niet veel later voor je pik, op dezelfde dag dat je bent ontslagen en je oma is overleden, je geen nee gaat zeggen.

Een vrouw zal zowel fysiek als in haar hoofd opgewonden moeten zijn voordat ze seks met je wil. Wanneer haar iets dwars zit, zal dit dus een stuk lastiger worden. Je zal dus eerst deze wegversperring moeten verwijderen voordat je bij haar naar binnen kan rijden. Ook hier is het dus belangrijk dat je er goed mee om gaat als je wil dat je vrouw weer seks met je gaat hebben.

Deze is lastig. Tenzij je van beroep een psycholoog bent is het beste wat je voor haar kan doen, haar naar een psycholoog sturen. Doe dit ook zelf want mensen met dergelijke stoornissen zijn niet altijd in staat om deze stap te zetten.

Je zal er dus samen aan moeten werken en in het geval van geldproblemen raad ik je zelfs aan om hulp te gaan zoeken. Maar er is nog een ander ding wat absoluut het verschil gaat maken tussen wel of geen seks:.

De manier waarop beide geslachten met stress omgaan. Een klein projectje in de garage, een wedstrijd op TV of wat je ook maar doet in je mancave - om vervolgens het grotere probleem weer aan te pakken. Vrouwen daarentegen willen gehoord worden. Ze willen hun verhaal kwijt.

Zonder dat je gelijk met oplossingen komt en op een manier dat ze zich begrepen voelen. Met een licht gekanteld hoofd dat af en toe aanmoedigend knikt en een mond die alleen open gaat om door te vragen, kom je een heel end. We hebben al bij tip 1 besproken waarom dit er voor gaat zorgen dat ze geen seks met je wil. Hier 4 ideeën voor hoe je er voor kan zorgen dat ze wel seks met je wil:.

Net als bij de mentale stoornissen is belangrijk om hier voorzichtig mee om te gaan en verstandig om hulp te zoeken bij een bevoegde instantie. Slachtofferhulp Nederland is een goede. Een van de vele talenten van mannen is dat ze prima in staat zijn om hun woede voor een half uurtje aan de kant te zetten zodat ze haar 'er van langs kunnen geven'. Ik kom meestal alleen klaar in chicks die niet al te veel zeuren. Maar ik ken wel iemand die je verder kan helpen op het moment dat je relatie even niet zo chill loopt.

Als je een awesome relatie wil zonder drama en gezeur, waarbij je alle bovenstaande problemen oplost  met als bonus dat je vriendin er een sport van maakt om jouw geslachtsdeel in haar mond te stoppen. Ja ik ben me bewust van deze over de top claim en ja het is mogelijk. Check dan deze podcast van mijn homie Tim door op het logo te klikken.

Voor zowel de menopauze als de zwangerschap geldt dat er belachelijk veel veranderd in en aan een vrouw. Toch zit er een kern van waarheid in.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je partner binnenkort een lief schattig wezentje op de wereld zet.

De belangrijkste dingen tijdens en na deze periode zijn dit:. Het verschilt per vrouw hoe erg haar libido afneemt tijdens en na de zwangerschap, maar over het algemeen zijn dit de belangrijkste redenen:. Maar wanneer je er niks van bakt tussen de lakens dan moet je er niet raar van opkijken dat ze je telkens afwijst. Maar tenzij je wil dat je vrouw wekelijks op de koffie gaat bij de buurman, zou ik als ik jou was een fokking god worden in bed.

Je leest hier alles om belachelijk goed te worden in bed. Zo goed dat de meeste libido-verlagende oorzaken waar we net naar hebben gekeken geen schijn van kans maken. Je hebt maar 1 kans nodig om het bij haar uit te proberen om er voor te zorgen dat ze weer vaker seks met je wil. Luuk Zwart is een Nederlandse sekscoach. Hij helpt mannen en vrouwen om beter in bed te worden en een spannender seksleven te krijgen. Please log in again. The login page will open in a new tab. After logging in you can close it and return to this page.

Inhoudsopgave Vriendin of vrouw wil geen seks meer? Voordat je alle redenen leest is er nog wel een belangrijk dingetje: Vriendin of vrouw wil geen seks meer? Ik kan het niet anders verwoorden: Als een vrouw geen seks meer met je wil, dan is dat gewoon kut.

Toch is je situatie minder gek dan je op het eerste gezicht zou denken. Een relatie zonder seks is kut maar je bent niet alleen Dit neemt natuurlijk niet weg dat je er iets aan wil doen.

Ik heb het hier bijvoorbeeld over:. Ziektes Medicatie bijwerkingen Een niet goed functionerende vagina Een lelijke vagina Ja En helaas resulteren de bovengenoemde punten uiteindelijk in dit: Een sekslust die afneemt tot het punt dat ze totaal geen behoefte meer heeft aan seks.

Ik weet het, we leven in een nare wereld. Het is een automatische reactie van het lichaam op de desbetreffende oorzaak Ze wordt onzeker door de oorzaak waardoor ze de seks eerder afwijst.

Zoals ik al zei: Vaak weet je of je vriendin lijdt aan een ziekte en daarom medicatie gebruikt of dat er iets mis is met het functioneren van haar vagina. Weet je dit niet? Vraag het! Is dit het geval? Neem contact op met een arts.

Zoals eerder gezegd kan ze je ook afwijzen omdat ze onzeker is. Je doet dan dit:. Klein geheimpje: ALLE vrouwen zijn onzeker. Laat haar goed over zichzelf voelen. Hoe je dat doet? Geef haar complimentjes. Wat helpt is om het volgende protocol te hanteren:. Vraag haar eerst 3 dingen waar ze trots over is over zichzelf Vraag haar vervolgens 3 dingen waar ze minder blij mee is Als laatst wil je haar vragen of ze 3 dingen op kan noemen waar ze onzeker over is zelden zal een vrouw over 3 dingen onzeker zijn.

Vaak is het 1 of 2. Ditzelfde geldt ook voor de volgende oorzaak:. Voor vrouwen is dit anders: Een vrouw zal zowel fysiek als in haar hoofd opgewonden moeten zijn voordat ze seks met je wil. Mentale gezondheidsproblemen zoals angst en depressie Stress.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl