Verhalen

Onveilige seks tijdens zwangerschap waarom mannen seks willen

Woensdag 21st, November 2017 10:32:14 Am
[BANCHOR] brader seks
Stuur een gratis bericht
naar piercedbabygirl
Online
piercedbabygirl
  • 44 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Vyugt, Netherlands
  • Bengalen(Bekwaamheid), Arab(Beginner)
  • Bloemist, Oncoloog, Bankier
  • ID: 8445687598
  • Vrienden: chettel, omadave64, Nebraska, tr888
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 159 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Louise
Profiel bekijken: / 8131
Nummer: / +312786-858-42

Beschrijving:

De Engelse krant The Telegraph postte onlangs een getuigenis op haar website. De man in kwestie, hier onder de schuilnaam Robert Brady, vertelde hoe hij tijdens de zwangerschap van zijn vrouw een heilige schrik had om de geboorte vroegtijdig in gang te zetten. Toen zijn vrouw zeven maanden zwanger was, was de seks nog steeds bevredigend. Brady vond het veranderende lichaam van zijn vrouw zelfs helemaal geen probleem, integendeel "de uiterlijke tekenen van haar vruchtbaarheid; de opgezwollen buik en de dikke borsten waren heel aantrekkelijk.

Brady en zijn vrouw gingen dus onverstoord verder, weliswaar iets voorzichtiger dan voorheen. Ze hadden echter niet verwacht dat de orgasmes van zijn vrouw ook intenser werden "wat alleen maar goed kon zijn dachten we aanvankelijk". Tot ze op een dag een dergelijk intens orgasme kreeg dat ze zich enkele minuten later niet goed voelde en "ze even op bed moest blijven liggen omdat de baby heftig aan het bewegen was". Robert Brady deed toen wat ieder ander zou doen en zocht naar een verklaring op internet.

Vrijen op zich bleek ook volgens de online getuigenissen geen gevaar te vormen voor het kind in de baarmoeder, maar het sperma en het vrouwelijke orgasme produceren hormonen die ook vrijkomen wanneer een vrouw klaar is om te bevallen. Hierdoor zijn sommigen ervan overtuigd dat orgasmes de bevalling vroegtijdig in gang kunnen zetten.

Toegegeven, dit wordt weerlegd door het merendeel van de medische experimenten en wetenschappelijk bewijsmateriaal. Een van de grootste studies ooit gepubliceerd door Lancet in ondervroeg Maar wat is de rol van een intens orgasme hierin?

De bekende verloskundige Michel Odent, hij zou de eerste geweest zijn die onderwaterbevallingen introduceerde in ziekenhuizen, bracht zijn eerste baby ter wereld in in Parijs en helpt tot op de dag van vandaag nog altijd bij bevallingen in Londen.

In de medische wereld staat hij bekend om een artikel waarin hij het belang van borstvoeding tijdens het eerste uur na de geboorte aanprijst en om zijn aparte overtuigingen. Zo gelooft hij dat mannen beter ver weg van de verloskamer blijven en ergens een sigaar gaan roken. Odent, een controversiëel man dus, gelooft wel degelijk dat een orgasme in tegenstelling tot seks de bevalling in gang kan zetten.

Hij geeft toe dat het nog niet wetenschappelijk is bewezen, maar in theorie maken vrouwelijke orgasmes oxytocine vrij een hormoon dat ook de geboorte in gang zet en bevat sperma prostoglandinen die ook een belangrijke rol spelen bij de bevalling. Het vrouwelijke orgasme zou dus wel degelijk een risicofactor kunnen zijn voor vroeggeboortes.

Robert Brady besloot uiteindelijk een 'seksverbod' op te leggen tijdens de laatste maand. Tot ten vroegste twee weken voor de uitgerekende datum. Lees ook: Aantal geboortes in Vlaanderen bleef ook in dalen Robert Brady samenleving familie mensen. Deel via Facebook 0 Tweet. HLN Plus. Nina kookt. Heerlijk zoet! Loïc bakt bloementaart.

Geef je binnendeuren een nieuwe look met deze tips. Mag NINA jouw relatie redden? Vrije tijd. Minder woonleningen uitgereikt: wat als u zelf net wou lenen?

Hooikoortsseizoen is officieel gestart: dit kan je eraan doen. Je haren nooit meer wassen of altijd droogshampoo gebruiken, kan dat kwaad? Een dermatoloog legt uit. Nog op zoek naar een cadeautje voor Moederdag? Wij bundelden 20 originele ideeën. Valerie De Booser pakt uit met uitdagende foto en ook haar nieuwe Bevat video 2. Nu al heel wat mensen in parken ondanks huidige maatregelen De definitieve wettekst over de nieuwe bezoekregeling is er: dit is Buurvrouw Conny maakt eten en strijkt hemden voor viroloog Steven Bevat video.

Verras je mama op Moederdag via HLN. Pence wil zorgverleners helpen door het dragen van Ambulance verliest patiënt. De Wever lacht met Geens: "Zien dat ik me niet voor hele wereld belachelijk maak". Hond is dolenthousiast als hij vriendin van baasje na 50 dagen terugziet. Bevat video covid Na de beelden van lichamen naast patiënten, toont nieuwe video patiënt die uit raam schandaalziekenhuis vlucht.

Bevat video games. De Sims gaan Greta Thunberg achterna. Betoverende kleuren, prachtige locaties en luide motoren in eerste trailer offroadracer DIRT 5. Deze hond blaft als Zorgverleners maken coronaversie van 'Y. Steek toeristen in de kookpot in Belgische game Cannibal Cuisine.

Drive-thru zoo en virtuele safari: zo kan je toch nog dieren spotten. Onze reporter bezoekt Bergamo: stad komt weer tot leven, maar verdriet is nog groot.

Dit kindje van één jaar oud kan al snowboarden. Letterlijk schokkende beelden: Drukke snelwegbrug in China golft op en neer door de wind. Bevat video het leukste van het web. Buren gieren het uit wanneer grote loebas écht niet meer wil wandelen. Nu al modeweek voor Schrijnende toestanden in Italiaans bejaardentehuis.

Bevat video ruimtevaart. Virgin Galactic rondt eerste vlucht vanuit gloednieuwe ruimteterminal succesvol af. Economie Experts luiden noodklok over misbruik coronasteun. Wereldberoemde leeuwentemmer Roy Horn overleden aan Covid Tour De France 2. Dropt Bernal bommetje bij Team Ineos met oog op de Tour?

Beleef de vuurdoop van Winston Churchill of aanschouw Tom Cruise als nazi-kolonel: tv-tips om corona even te vergeten. Festivalticket gekocht voor deze zomer? Dit kan je verwachten van de desbetreffende organisaties. Boze ex- werknemer rijdt met truck over de Ferrari van zijn baas. Het leukste van het web 6. Student 19 vindt Het leukste van het web 3. Bouwvakker redt stikkende hond die met baasje vastzit in file.

Auto 4. Multimedia 4. Niet meer nodig: Google doet het voor je. Review MotoGP Als leek beginnen aan racen op zware motoren: niet simpel, wel plezant. Als het écht groots mag zijn: tv kijken met een 4k-beamer. In deze flat uit bleef de tijd stil staan en dat vinden de bewoners net goed.

Huis verkopen zonder makelaar kan ook maandag al dankzij gratis virtuele rondleiding. Droom je van een dressing? Zo richt je die praktisch in.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl