Verhalen

Seks met shemale dating oudere vrouwen

Zondag 11st, Oktober 2017 5:13:4 Pm
[BANCHOR] elisse sutton
Stuur een gratis bericht
naar borcharding
Offline
borcharding
  • 37 jaar Vrouw, Stier
  • Franeker, Netherlands
  • Urdu(Vloeiend), Marathi(Beginner), Engels(Beginner)
  • Meteoroloog, Linguïst
  • ID: 5968687655
  • Vrienden: g4pilut, g4pilut
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 155 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Vanessa
Profiel bekijken: / 4479
Nummer: / +312589-497-19

Beschrijving:

Hallo ik ben Tim en ik wil jullie graag vertellen over mijn eerste ervaring met een shemale. Ik heb vorige week zaterdagochtend voor het eerst seks gehad met een shemale en ik voel me nu zo vreemd dat ik het echt even van me af wil schrijven. Hopelijk helpt me dat een beetje om mijn gedachten te ordenen. Laat ik maar gewoon bij het begin beginnen… Als je mij zou vragen wat mijn seksuele geaardheid is dan zou ik tot vorige week gewoon automatisch hetero geantwoord hebben.

En toch ben ik al heel lang ook nieuwsgierig naar shemales. Hoe vrouwelijker hoe beter, dat wel. Ik haak al snel af als ze te brede schouders heeft of een wat mannelijker gezicht. Ik noem een shemale dus ook altijd haar en zij, voor mij is ze dus echt een vrouw met een extraatje.

Net zoals mannen soms ook aangetrokken kunnen worden tot het beeld van een mooie zeemeermin, terwijl ze volgens mij toch alleen maar orale sex met haar zouden kunnen hebben! Bij mijn weten zijn er weinig shemales die dit niet zijn om voor geld seks te hebben met mannen en dat vind ik wel jammer. Want wat zou ik graag een mooie meid tegen het lijf lopen en er pas in bed achter komen dat ze stiekem een shemale is!

Zij schaamt zich daarvoor maar ik vind het heerlijk, zij blij ik blij en we neuken de pannen van het dak. Ja, zoals je merkt beste lezer, hier heb ik al heel wat over gefantaseerd!

Maar daarover zo meteen dus meer! Want hoe maak je van een fantasie werkelijkheid? Want al was ik dan weer single ik wilde wel eens wat proberen en dan maar meteen met een shemale toch? Want het is misschien heel erg, maar de seks, ja dat miste ik toch wel als eerste! De fantasie die ik zojuist heb beschreven is natuurlijk niet erg realistisch, dus dan kom je al snel uit op optie twee en dat is naar een shemale hoertje.

Succes verzekerd en toen ik eenmaal over de drempel in mijn hoofd heen was om te moeten betalen voor seks nog nooit gedaan! Dat was nog niet al te makkelijk want de keuze is er reuze om het zo maar te zeggen! Een gezicht krijg je niet snel te zien op een dergelijk website natuurlijk maar na een uurtje of twee rondkijken had ik een meid gevonden die me in alle aspecten aansprak.

Sexy lichaam, heel vrouwelijk, glad geschoren overal want dat vind ik wel belangrijk. Ik kon alleen maar hopen op een mooie vrouwelijk gezichtje maar soms moet je een gok wagen in het leven! Ook de voorkeuren klopten allemaal met wat ik zocht al ging deze mooie dame nog veel verder dan ik ooit zou willen. Of dacht dat ik zou willen! Ik heb foto’s van haar profiel meegestuurd, hopelijk willen jullie die ook plaatsen?

Binnen een uur had ik een afspraak met haar. De straat was me onbekend maar Google Maps wist hem snel te vinden. Het huisnummer zou ik wel vinden als ik daar eenmaal was. Ik maakte op donderdagavond de afspraak en dus lag er nog een lange werkdag voor me op vrijdag voor ik op zaterdagmiddag om 4 uur bij haar werd verwacht. Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak ik me van pure spanning en opwinding in de tussentijd heb afgerukt.

Volgens mij wel vijf of zes keer waarvan de laatste keer op zaterdagochtend was! Ook omdat ik doodsbang was dat de spanning voor een voortijdige orgasme zou leiden. Ik zag al helemaal voor me hoe ik me bij het binnendringen van haar kontje al niet meer in kon houden en haar meteen vol pompte met mijn sperma… oh jee!

En toen was het eindelijk zaterdagmiddag kwart over drie en kon ik op pad naar mijn shemale avontuur. Het was drie kwartier lopen en met de auto leek me niet zo’n goed idee. Ik merkte op de heenweg al dat ik het misschien een beetje overdreven had door nog die ochtend twee keer te masturberen.

Mijn benen waren slap en ik had halverwege al spijt dat ik toch niet de auto had genomen. Steeds vaker keek ik op mijn horloge en moest toegeven dat ik niet meer op tijd ging komen. Tien minuten te laat belde ik dus aan en werd begroet door iemand met een vrij lage stem en toen ik naar boven liep had ik nog even tijd om bij mezelf te bedenken: als die lage stem een teken is dat ze minder vrouwelijk is dan gedacht dan moet ik misschien maar weer snel naar buiten.

Die angst verdween meteen toen boven aan de trap de deur voor me werd open gedaan. Daar werd ik namelijk begroet door een werkelijk schitterende vrouw in een zwart rokje en een rood haltertopje wat haar grote borsten en sexy heupen prachtig deed uitkomen.

Ik was even sprakeloos, dit was een van de mooiste meiden die ik ooit had gezien. Ze zag eruit alsof ze ten hoogste twintig jaar was. Niet alleen van opluchting en hernieuwde opwinding, maar ook omdat ik uitzicht had op de meest fantastische billen die ik ooit in een rokje had gezien. Een arm achteloos over de achterleuning en de linkervoet op mijn rechterknie gaf me het vertrouwen wat ik nodig had om me weer een beetje op mijn gemak te voelen.

Die had ze en zonder een woord te zeggen schonk ze het vakkundig in een glas. Wat we de tien minuten erna allemaal tegen elkaar gezegd hebben dat weet ik nu niet eens meer.

Maar het waren allemaal koetjes en kalfjes waarbij ze er vooral voor zorgde dat ik zelf veel vertelde. Eigenlijk weet ik alleen nog maar van haar dat ze zichzelf Sheila noemde.

Maar dat wist ik stiekem al van haar profiel op vluggertjes. Wat ik nog wel weet is dat het gesprek kwam op het feit dat dit mijn eerste keer bij een shemale was en dat ik zelfs nog nooit naar de hoeren was geweest. Dat had ik en ik vertelde haar dat ik eigenlijk niet precies wist wat het allemaal koste bij anderen maar dat ik een goede baan had en ik zelfs elke week wel zou kunnen komen als ik dat wilde. Daar keek ze even bedenkelijk bij, meende ik te zien, en ik was meteen bang dat ik al een slechte beurt had gemaakt nog voor we goed en wel begonnen waren.

Dat gevoel bleef nog een tijdje hangen toen ze heel koel en zakelijk vertelde over wat ze allemaal deed. Als je dat wilt dan doen we dat zonder condoom.

Maar anaal neuken is altijd met. Zonder mijn antwoord af te wachten pakte ze mijn hand beet en trok me overeind. Dat ik het even niet meer voor het zeggen had bleek wel toen ze zonder een woord te zeggen mijn riem los maakte en mijn broek naar beneden schoof. Daar ging ze verder met mijn lul en ook mijn ballen heerlijk met haar tong te verwennen.

Maar wat ze ook deed, het had weinig tot geen effect. Was het mijn te frequente masturberen van de afgelopen dagen? Vond ik het echt te spannend en was de werkelijkheid toch minder leuk dan de fantasie? Dat bedacht ik me allemaal toen ik daar lag en uit alle macht probeerde te voelen hoe lekker ze me aan het verwennen was.

Toen ik het idee kreeg dat het tijd was om het maar op te geven viel mijn oog plotseling op haar zwarte rokje. Daar zag ik nu een gigantische bobbel zitten die er zonet echt nog niet was. Wat ben jij enorm groot geschapen zeg! Een glimlach verscheen op haar gezicht en ze grinnikte “Vind je 22 centimeter zo veel dan? Dat stond toch op mijn profiel? Nou daar had ik dan blijkbaar overheen gelezen. Ze stond op en ritste achter haar rug haar rokje open en schoof die met een enkele beweging over haar voeten.

Ook het slipje was hetzelfde lot beschoren en zo toonde ze me alle 22 centimeter in vol ornaat. Terwijl ze met haar tepels begon te spelen trok ze heel zachtjes de voorhuid heen en weer over haar eikel en had er duidelijk lol in om te laten zien wat ze in huis had voor een man als mij. En wat Sheila met al haar aandacht met mond en handen niet was gelukt lukte haar in tien seconden met haar showtje voor mij ogen. Mijn lul werd binnen enkele tellen kneiterhard!

En toen deed ik dus waarom ik nu met zoveel twijfel zit te schrijven. Ik vroeg haar zonder erbij na te denken of ik haar mocht pijpen. Dat was helemaal niet mijn bedoeling geweest van tevoren en hier had ik ook nog nooit over gefantaseerd.

Was het mijn innerlijke verlangen wat plotseling tot uiting kwam? Of was dit iets wat deze prachtige shemale persoonlijk in me los maakte? Hoe dan ook, natuurlijk zei ze ja, en zo zoog ik dus voor het eerst in mijn leven aan een lul. Ja ik stuntelde maar wat en ja ik denk niet dat ze het heel erg lekker heeft gevonden.

Maar al doende leert men en ze werd er in elk geval niet slap van wat ik al als een complimentje beschouw. Zo lag ik dus minstens tien minuten mezelf helemaal uit te leven op de stijve piemel van Sheila.

Alleen zei en haar mooie 22 centimeter bestonden voor mij op dat moment en ik kan zeggen dat het een van de mooiste en spannendste momenten van mijn leven was tot nu toe. Of tot dan toe kan ik beter zeggen, want na verloop van tijd vroeg Sheila me “Hoe spannend wil je het vandaag al maken Tim?

Ik weet niet hoe lang ik haar aan heb zitten gapen met haar lul in mijn mond en al lang en breed een grens voorbij. Momenten van twijfel kunnen lang duren en deze duurde een eeuwigheid.

En wie zwijgt stemt toe zeggen ze ook wel eens. Misschien is dat de reden dat Sheila het heft toen maar weer in eigen handen nam. En toegegeven, ik liet het toe. Eerst omdat ik niet precies wist hoe ik nee moest zeggen tegen haar, maar toen ze bezig was mijn kontje te likken terwijl ze mijn inmiddels weer snoeiharde piemel aan het afrukken was wist ik dat ik verloren was.

Al moest ik voortaan als homo of bi door het leven gaan, ik zou die dag anaal ontmaagd worden door een vrouw met een lul. En nee ik heb geen idee hoe ik dus als hetero met een spannende fantasie hier ooit terecht ben gekomen.

Of eigenlijk weet ik het wel hoor en dat verontrust me nog wel het meest. Pas toen Sheila haar tweede vinger in mijn kontje duwde snapte ik dat ze inmiddels heel handig wat glijmiddel had gepakt.

Dat zorgde ervoor dat ook vinger drie naar binnen gleed alsof er niks aan de hand was. Het was een gek gevoel maar niet onprettig, maar alleen zolang ze ook maar lekker hard aan mijn pik aan het trekken was. Pijn deed het in elk geval niet, zelfs niet toen ze haar lul heel zachtjes tegen mijn anus begon te duwen.

Bobbi eden kutje chloey adams

Van
kyle.crawford33

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl