Verhalen

Sex verhalen zwanger waar wordt een vrouw geil van

Donderdag 28st, Juni 2018 8:10:14 Pm
[BANCHOR] naruto moeder
Stuur een gratis bericht
naar fruitpuffgood
Offline
fruitpuffgood
  • 38 jaar Vrouw, Vissen
  • Den dungen, Netherlands
  • Javaans(Geavanceerd), Telugu(Basic)
  • Technoloog, Viroloog
  • ID: 7696365412
  • Vrienden: aadithyan, angryredwoman, peterdotselaere
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 179 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Pamela
Profiel bekijken: / 6279
Nummer: / +312648-569-69

Beschrijving:

Klik hier voor meer webcams!! Ik ben Majke, 37 jaar oud en alleenstaande moeder van mijn dochter Laura, 16 jaar. We hebben allebei wit blond haar, grijze ogen, slank postuur en niet al te grote borsten en kont. Laura heb ik alleen opgevoed doordat mijn ex niet van plan was om destijds vader te worden.

Toen ik bijna moest bevallen besloot hij dat zijn tijd was gekomen om te vertrekken. Sindsdien hebben wij hem nooit meer gezien. De eerste paar jaar heb ik helemaal niets gehad met mannen, pas na 6 jaar was ik bereid om weer opzoek te gaan. Het was moeilijker voor mij dan ik had gedacht om een relatie te onderhouden. Ik was teveel gewend aan mijn vrijgezelle leven en te weinig aan mannen in mijn privé leven. Om weer seks te hebben was eerlijk gezegd wel heerlijk, maar dan dus zonder relatie.

Vindt maar eens man die helemaal geen relatie wil met je terwijl je wel regelmatig met hem vrijt. Na een paar jaar kwam ik eindelijk de ideale man tegen. Hij wou wel een seksrelatie met mij en hij was nog eens erg aantrekkelijk ook. We hadden een paar dates gedaan waarna ik toch echt moest concluderen dat hij de jongen was die meer plezier in mijn leven ging brengen.

Inmiddels ging ik bijna twee maand om met Jeroen, mijn seksvriendje van 22 jaar. Eindelijk had ik 12 jaar na de geboorte van mijn dochter weer echte heerlijke seks gehad. Het voelde alsof ik weer ontmaagd werd wat een feest. Nu moest ik een week wachten tot ik weer van Jeroen zijn genotstaaf kon genieten. Iedere nacht weer verwende ik me met mijn dildo’s en vibrators, maar het was allemaal niet zo heerlijk als de echte vleeslul van Jeroen.

Twee jaar lang had ik de meest geweldige seks met hem zonder dat er sprake was van een relatie. Na die jaren zo close en intiem te zijn met hem merkte ik dat ik steeds meer gevoelens voor hem kreeg. Ik was verliefd op hem geworden! Uitgebreid had ik met Laura gesproken over een mogelijke relatie, waarop ze precies wist wie ik bedoelde.

Direct reageerde mijn dochter: ‘Ik heb je nog nooit zo vrolijk gezien en klaarkomen is ook gewoon een fantastisch gevoel. En seks is denk ik ook heerlijk, maar dat weet jij beter dan ik. Ik zou graag zien dat je een relatie met hem neemt, hij is knap en lief. Dat kunnen we thuis wel gebruiken. Ik kon nog net mijn zin afmaken dat ik verliefd op hem was.

Direct zoende hij me op mijn mond en begon me heerlijk te tongen en zijn handen gleden over mijn lijf.

Hij wou niets liever dan mijn nieuwe partner worden, wat was ik blij met dat bericht. Binnen twee weken was Jeroen bij ons ingetrokken en werd het nog gezelliger thuis. We hadden goede gesprekken met z’n drietjes en ik had bijna dagelijks heerlijke seks met hem. Ik kon gewoon niet genoeg van hem krijgen. Uiteindelijk besloten we samen een kind te nemen en ik stopte met de pil.

De seks werd steeds intenser doordat hij mij zwanger zou maken. Eindelijk was het zover, ik was zwanger geworden van Jeroen. Het zou een tweeling worden, twee meisjes. We waren superblij met de zwangerschap maar de seks werd wel steeds minder handig door mijn enorme buik.

Daardoor namen de vrijpartijen snel af maar de liefde werd steeds groter. Niet alleen tussen ons maar ook met mijn dochter Laura. Laura kreeg steeds meer interesse in mijn zwangerschap en was vooral heel erg nieuwsgierig naar de bevalling. Ergens vond ik het raar dat een 15 jarige zo veel wou weten over een bevalling.

Ze wou zelfs weten wat er gebeurd als de baby niet zou passen. Ik vertelde dat ze dan je vagina groter maakten door er in te knippen. Ze schrok zichtbaar van die conclusie, toen besefte ik me pas waarom ze dit allemaal wou weten.

Laura was ook zwanger. Ik vroeg haar of mijn gevoel klopte en dat ze zwanger was. Zachtjes begon ze te huilen dat ik niet boos mocht worden op haar. Ze was inderdaad zwanger door haar eigen domme schuld. Doordat Laura ziek was geweest had haar pil haar niet beschermd. Maar hoe was ze zwanger geraakt, ik wist überhaupt niet dat ze seksueel actief was. Terwijl ze naar de grond keek vertelde ze hoe mijn seksrelatie ook invloed had gehad op die van haar.

Laura had ook een seksrelatie opgebouwd met Jeroen, al jaren was ze verliefd op hem. Door haar liefde voor mijn vriend durfde ze niets met haar leeftijdsgenootjes te beginnen. Alle grote verhalen op school over hoe heerlijk seks wel niet was had ervoor gezorgd dat ze de grote stap had gezet en zich had laten ontmaagden door Jeroen.

Net als ik was ze direct verslaafd aan de heerlijke lul die hij had. Iedere vrijpartij die Laura met hem had gehad was uit haar vrije wil.

Nooit was ze door hem gedwongen doordat hij wist dat het hem problemen zou geven. Ze was in ieder geval twee maanden zwanger want tot die tijd had ze het voor mij kunnen verbergen. Er zat dus weinig anders op dan er het beste van te maken. Voor de week erna maakte ik een dubbele afspraak bij de gynaecoloog zodat ook Laura gecontroleerd kon worden.

Ik was 4 maanden zwanger en Laura 3 maanden en beide zwangerschappen verliepen voorspoedig. Toen vertelde de gynaecoloog dat ik niet de enige was want ook Laura kreeg een tweeling. De maanden erna gingen snel voorbij en we groeiden allebei erg snel.

Daarop besloot ik met Laura dat we hier veel van vast moesten leggen, het zou niet snel weer gebeuren dat we op hetzelfde moment zwanger zouden zijn. Het meest spannende vond ik wel de naaktshoot met haar waarbij Jeroen de foto’s maakte. Nog nooit was ik zo intiem geweest met een vrouw, laat staan met mijn eigen dochter.

Tijdens de shoot kon ik niet van haar afblijven. Ze leek sprekend op mij toen ik 15 was, alleen haar borsten en buik waren een stuk groter. Maar ook mijn eigen borsten en buik waren flink gegroeid, mijn 85B borsten waren gegroeid tot 95D.

Laura’s borsten waren flink gegroeid tot 90D, ze was niet langer het meisje met de kleine tietjes maar ze had de grootste borsten in haar klas.

Ik streelde haar gezicht en door haar haar terwijl Jeroen volop foto’s maakte. Het strelen van haar maakte mij geil maar ik was niet de enige.

Laura en ik stonden met onze buiken tegen elkaar en ik voelde hoe haar stijve tepels tegen mij aanprikte. Helemaal geil werd ik toen Laura aan mijn tepels begon te zuigen, ze zoog mijn moedermelk eruit en dronk het op. Mijn handen gleden nu verder over haar lichaam ik kneedde haar borsten waar ook melk uit kwam. Ik bracht mijn mond naar haar tepel en begon de moedermelk van mijn dochter te drinken. Er gleed een hand van mijn borsten over mijn buik en naar mijn vagina, de vingers gingen langzaam mijn kale kutje in.

Laura voerde snel het tempo op en zat als een razende mij klaar te vingeren terwijl ze van mijn melk bleef drinken. Al snel kwam ik klaar en was het tijd om mijn dochter te verwennen. Mijn vingers gleden soepel haar kletsnatte zwangere poesje in, er klonk een gilletje uit haar mond. Ik begon met Laura te tongen terwijl ik haar vingerde en haar borst kneedde. Jeroen was nog steeds druk foto’s aan het maken van zijn meiden en genoot er zichtbaar van. Gek genoeg wist Laura mijn massages lang vol te houden want het duurde even voor ze klaarkwam.

Twee vingers gleden sneller en sneller tussen haar schaamlippen door waardoor Laura steeds harder begon te kreunen. Ik voelde haar geil langs mijn handen naar beneden vloeien terwijl haar ademhaling eindelijk begon te versnellen.

Voor de laatste keer duwde ik mijn vingers helemaal naar binnen. Een golf van geilheid spoot uit haar kutje, langs haar benen naar beneden. Ze bleef met moeite op haar benen staan maar ik hield haar stevig vast.

We maakten vervolgens de laatste foto’s en kleedde ons weer aan. Met zn drietjes bekeken we de foto’s op de computer die zeer geslaagd leken. Echte foto’s om jaren te koesteren. Nog geen twee weken later werd ik sochtend om zes uur wakker van de weeën. De tijd was gekomen dat de meisjes er graag uit wouden. Een dubbele bevalling is vaak zwaarder maar ik had het geluk dat het na 6 uurtjes gedaan was en er twee gezonde meiden op de wereld extra waren.

Tot mijn verbazing liepen ook mijn ouders binnen terwijl ze bij Laura zouden blijven. Wat bleek, Laura lag ook in het ziekenhuis en zou vandaag ook bevallen, maar niet op de natuurlijke manier.

Er werd een keizersnede uitgevoerd doordat haar kindjes verkeerd lagen. Een paar uur later kregen we het verlossende antwoord dat het maar haar kindjes en haar ook erg goed ging.

Neuk je moeder reshma madhuram

Van
codypeters27

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl