Verhalen

Spannende verhalen sex tantra massage turnhout

Zaterdag 20st, Januari 2017 9:42:18 Am
[BANCHOR] webcamsfree
Stuur een gratis bericht
naar arizonalady
Offline
arizonalady
  • 41 jaar Vrouw, Centaur
  • Marsbergen, Netherlands
  • Marathi(Elementair), Turks(Basic)
  • Orthopedist, Tandarts
  • ID: 6946484785
  • Vrienden: Beanofcocoa, liumcn, Vimes
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 158 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Joanna
Profiel bekijken: / 7145
Nummer: / +312571-755-76

Beschrijving:

Op deze maandag was ze een van de weinige gasten hier. De opwinding van Sven's Zweedse massage stroomde nog door haar lijf en ze liet zich ronddobberen op het zoute water dat haar lichaam omhoogstuwde.

Het was echt lief geweest van haar vriendin haar deze dag in het beauty-resort cadeau te geven. Zo kon ze een beetje tot zichzelf komen en ontspannen na het verdriet om Ivan. Even bloosde ze toen ze er aan dacht aan hoe Sven haar had betrapt bij het masturberen eerder die ochtend. Hij had er daarna niets meer over gezegd, maar het feit dat hij haar op wel heel intieme plaatsen, zoals hoog aan de binnenkant van haar dijen, had gemasseerd, deed Tara vermoeden dat het hem niet onberoerd had gelaten.

Verstoord in haar dagdromen keek ze op. Ivan grijnsde. Hij bewoog om haar heen en de rimpelingen van het water streelden sensueel haar lichaam. Ze probeerde zichzelf in de verticale stand te krijgen. Ivan onderbrak haar geworstel door haar in zijn armen te trekken en haar een hartstochtelijke kus te geven. Zijn stevige naakte lijf voelde vertrouwd en heerlijk. Ivan drukte zijn heupen tegen haar aan. Het was onmogelijk weerstand te bieden aan zijn charmes en blij sloeg ze haar armen om zijn nek.

Maanden hadden ze elkaar niet gezien en gesproken en nu lag ze hier naakt in zijn armen in het warme water van een of ander beauty resort. Alle tranen die ze had vergoten vloeiden weg, ze wilde hem alles vergeven, zolang hij maar hier bij haar was en ze zijn volle erectie tegen haar buik aan voelde. Terwijl hij haar rug streelde en met zijn andere hand haar benen om zich heen vouwde, zei hij zacht: ' Say you forgive me '. Het was misschien zwak om zijn trouweloosheid zo snel te vergeven, maar alles in haar verlangde naar hem.

Teveel tijd was al gepasseerd en ze wilde geen moment verspillen. Met zijn handen onder haar billen liet ze zich door hem dragen. En terwijl hij zo met haar door het stroperige water waadde, schoof hij zich langzaam in haar. Tara beet op haar lip en vervloekte zichzelf dat ze zo'n makkelijke prooi was voor 'Ivan de Verschrikkelijke', zoals haar vriendinnen hem nu noemden. Maar ze kon niet anders, hij had nu eenmaal een magische uitwerking op haar. Hem zo in haar te voelen, terwijl hij niet bepaald zachtzinnig in haar nek beet en haar billen stevig kneedde, bracht haar in een verontrustend rap tempo in opperste staat van opwinding.

Hoewel het troebele zoute water enige bescherming bood tegen ongewenste blikken en er geen andere gasten te zien waren, was de ineenstrengeling van hun lichamen toch niet onopgemerkt gebleven. Vanachter de glazen wand die het warme zoutwaterbad scheidde van de binnenruimte, keek Sven gefascineerd toe hoe Tara binnen een paar minuten verschalkt werd door de grote slavische man.

Hij zag hoe haar lichaam op hem reageerde, hoe ze zich liet ringeloren als een schoothondje. Hij zag ook hoe haar ogen zich opensperden toen ze klaarkwam, net zoals ze had gedaan in de massagekamer. Sven kon zijn ogen niet van haar afhouden toen ze in haar extase de nek van haar minnaar losliet en zich op haar rug in het water liet drijven.

Bij de aanblik van haar stevige volle borsten die met stijve tepels net boven het water uitkwamen, reageerde zijn lid onmiddelijk. De handen van haar minnaar grepen zich nu vast aan haar heupen.

Hun lichamen waren in het midden nog steeds met elkaar verbonden en het was overduidelijk dat Ivan in en uit haar bewoog en afstevende op een orgasme. Even aarzelde Sven, maar na een paar seconden schoof hij de schuifpui open en ging verontwaardigd met zijn handen in zijn zij langs de rand van het bad staan. Tara opende verschrikt haar ogen en keek recht omhoog. Ivan hield zich even stil, maar liet Tara niet los. Werkelijk waar juffrouw', richtte hij het woord nu tot Tara, 'nu betrap ik je vandaag een tweede keer.

Denk je dat een man als ik dit soort toestanden kan negeren? Ivan was nog steeds in haar en leek niet van plan iets aan de situatie te veranderen. Sven woog zijn kansen af. De aanblik van Tara's borsten die op het water dreven maakte dat hij zwichtte voor wat zijn baan zou kunnen kosten.

Do you mind? Het idee dat Ivan de Verschrikkelijke en Sven de Viking haar gezamenlijk zouden helpen 'ontspannen', deed haar ogen ondeugend sprankelen. Tara ging kopje onder. Toen ze proestend bovenkwam zag ze nog net hoe Sven zijn witte broek en gympen had uitgeschopt en met een grote grijns naakt het bad instapte. Type zoekwoorden. Meest gelezen artikelen. Wow: Cole Sprouse heeft ineens een flinke snor. Dit zijn de mooiste haarkleuren voor het najaar. Dit is waarom je Netflix serie Dare Me moet zien.

Proberen: 12 kleuren en kapsels voor bruin haar. Zo scheurt je ripped jeans niet verder. Deze ontspannen sexstandjes zijn perfect als je weinig energie hebt:. De sexy favorieten van Cosmopolitan. Bh van immitatieleer. Body van kant. Advertentie - Lees hieronder verder.

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl