Verhalen

Vrouw spuitend laten klaarkomen dewi pechler naakt

Maandag 12st, September 2017 5:3:23 Am
[BANCHOR] geslacht vedu
Stuur een gratis bericht
naar dmartinbuitrago
Offline
dmartinbuitrago
  • 25 jaar Vrouw, Meisje
  • Helvoirt, Netherlands
  • Bengalen(Beginner), Marathi(Basic), Perzisch(Geavanceerd)
  • Geoloog, Orthopedist, Acteur
  • ID: 5489984495
  • Vrienden: anonymouskid, asv15
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 186 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Sharon
Profiel bekijken: / 8435
Nummer: / +312375-598-99

Beschrijving:

Het spannend houden tussen de lakens is naast een vrouw laten klaarkomen erg bevorderlijk voor jullie seksleven. Er van uitgaande dat jij een vrouw kunt laten genieten door haar keer op keer een orgasme te geven, dien je er dus ook voor te zorgen dat de seks spannend blijft.

Er zijn vele verschillende manieren om […]. Het is waarschijnlijk bij je bekend, dat er veel vrouwen zijn die moeilijk klaarkomen van enkel penetratie met de penis.

Dit wil alleen niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is om haar een orgasme te laten krijgen door haar te penetreren. Met de juiste tips vergroot je de kansen enorm om haar tijdens de seks […]. Beffen is de manier om een vrouw snel klaar te laten komen. Doordat veel vrouwen een stuk moeilijker een orgasme krijgen met platte seks, is het aan te raden om eerst een vrouw te laten genieten door haar te beffen.

Een eerste orgasme duurt met beffen vaak maar enkele minuten, waardoor zij meer van seks […]. De G-spot of te wel G-plek is te vinden in de vagina, dit plekje zwelt op als een vrouw opgewonden wordt. Volgens verschillende seksuologen en wetenschappers, zal een een orgasme kunnen krijgen door het stimuleren van deze plek.

Ook is er bekend dat door de juiste stimulatie van de G-spot een vrouw spuitend klaar kan […]. Begeef jij je wel eens tussen een vrouw haar benen en heb je dan het idee dat zij niet geniet? Dan kun je er zeker zijn dat je haar niet goed stimuleert. Weet jij namelijk wel welk plekje je moet stimuleren, dan zal je dat ook duidelijk aan het gekreun horen! Je zal je dan […]. Contact About disclaimer privacyverklaring copyright Seks overige. Wij maken gebruik van cookies!

Link Privacy
Copyright © 2018-2020 livelifeblog.nl